به گزارش میراث آریا، نخستین نشست هماهنگی هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران که با حضور سرپرست اداره کل میراثفرهنگی استان زنجان، معاون گردشگری، معاون برنامه ریزی فرمانداری زنجان، معاون برنامه ریزی فرمانداری شهرستان ایجرود، شهردار قیدار، نماینده شهرداری ابهر، نماینده شهرداری شهرستان طارم، نماینده اداره کل صمت، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، مدیر نمایشگاه کاسپین زنجان و رئیس تشکل انجمن حرفهای راهنمایان گردشگری، رئیس تشکل انجمن خدمات مسافرتی، دبیر تشکل حرفهای هتلداران استان به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری روز ۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ در سالن امام علی (ع) در استانداری زنجان برگزار شد.
حسین محمدی در این جلسه گفت: گردشگری از زمینههای مهم برای توسعه استان است که باید بخش خصوصی با ورود جدی به این حوزه نگاه ویژه داشته باشد و دولت را هم در کنار خود حس کند. تهیه بستههای سرمایهگذاری بخش خصوصی جهت ارائه در این نمایشگاه نیز بسیار مهم و اساسی در جذب سرمایهگذار و گردشگر است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان افزود: اهمیت نمایشگاهها در حوزه گردشگری بر هیچ کس پوشیده نیست و لازم است که در راستای معرفی هرچه بیشتر ظرفیتهای گردشگری استان به صورت حداکثری و با تمام توان در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران حضور پیدا کنیم. دستگاهها مکلف هستند تا در این رویداد همکاری کنند.
او بیان کرد: باید از تمام فرصتهای به دست آمده برای معرفی ظرفیتها و قابلیتهای گردشگری استان استفاده کنیم تا نتیجه این اقدامات به ویژه در حوزه سرمایهگذاری گردشگری استان قابل مشاهده است. تمامی دستگاههای اجرایی استان باید برای حضور هرچه بهتر استان زنجان در این نمایشگاه برنامهریزی و همکاری کنند.
داریوش نادری، در این نشست گفت: هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته از ۲۳ تا ۲۶ بهمنماه در محل نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود.
او همافزایی و تعامل بخشهای دولتی و خصوصی برای معرفی استان به بهترین نحو را در نمایشگاه گردشگری تهران، ضروری دانست و افزود: حضور در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران فرصتی طلایی برای معرفی هرچه بهتر و باشکوهتر ظرفیتها و جاذبههای گردشگری استان زنجان است.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان اظهار کرد در این نمایشگاه توانمندیهای استان زنجان با همکاری شهرداری، اتاق بازرگانی و فعالان بخش خصوصی استان از جمله هتلداران، راهنمایان گردشگری، دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری و اقامتگاههای بومگردی در فضایی به مساحت ۳۱۲ مترمربع در سالن ۸ و ۹ معرفی خواهد شد. سه رشته فاخر صنایع دستی از واحدهای برتر صنایعدستی استانها در این نمایشگاه حضور یابند.
او گفت: همه سازمانها، ادارات و بخش خصوصی استان میتوانند از این فرصت ویژه استفاده کنند و چنانچه تمایل دارند در این رویداد مهم حضور داشته میتوانند آمادگی خود را به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زنجان اعلام کنند.
نادری گفت: امیدواریم با برنامهریزی و هماهنگی میان بخش دولتی و خصوصی بتوانیم همانند سالهای گذشته، پرقدرت و فعال در این نمایشگاه حضور یابیم و استان زنجان را آنگونه که شایسته است معرفی کنیم.
داود آبیان، در این جلسه گفت: گردشگری دومین صنعت درآمدزای زود بازه بوده و در وضعیت ناترازی انرژی و مسائل زیست محیطی راحتترین زمینه سرمایهگذاری همین حوزه است. نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع دستی وابسته همهساله اواخر بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار میشود و مهمترین رویداد سالانه گردشگری با بیشترین جذب مخاطب داخلی و خارجی محسوب میشود.
معاون گردشگری استان زنجان افزود: شعار نمایشگاه امسال «گردشگری، صلح اقوام و وفاق ملی» برگزیده شده است. این اداره کل در نظر دارد با هدف معرفی هرچه بهتر ظرفیتهای گردشگری و افزایش مهم بازاهای هدف داخلی و خارجی گردشگری استان گام بردارد.
او گفت: نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران فرصتی است برای استانهای کم برخوردار مانند، زنجان که ظرفیتهای خدادادی بزرگی در حوزه گردشگری از جمله طبیعت گردی و غذا، رویدادهای گردشگری و گردشگری مذهبی، گردشگری کشاورزی، گردشگری صنعتی دارد که اگر به خوبی در نمایشگاه گردشگری تهران معرفی شوند، میتواند مقصد جدید سرمایهگذاری گردشگری در شمال غربی ایران معرفی شوند.
فعالان بخش خصوصی حاضر در این جلسه نیز آمادگی خود را برای حضور در نمایشگاه گردشگری تهران و معرفی ظرفیتهای استان اعلام کردند.
انتهای پیام/
نظر شما